Рубрики Новини

Sony випустила спеціальну програму оновлення DualSense за допомогою ПК із Windows — раніше це можна було зробити лише через консоль PlayStation 5

Опубликовал
Володимир Скрипін

Тиждень тому на сайті PlayStation помітили згадку щодо спеціальної програми для оновлення геймпадів DualSense за посередництвом ПК із Windows, і ось зараз відбувся її реліз — утиліта вже доступна для завантаження на офіційному сайті Sony за посиланням.

До цього єдиним способом оновити мікропрограму DualSense була завантаження і встановлення системних оновлень за посередництвом консолі PlayStation 5. Тепер зробити це можна за допомогою ПК із Windows — без участі PlayStation 5.

Потрібно завантажити програму  [Засіб оновлення мікропрограми безпроводового контролера DualSense — її офіційна назва] з сайту Sony та встановити її на сумісний ПК (системі вимоги — нижче). Після цього можна оновити DualSense до актуальної версії прошивки, попередньо приєднавши геймпад до ПК за допомогою кабелю USB.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс
Скриншот з системними вимогами програми оновлення DualSense з сайту Sony

 

***

Ми протестували програму і можемо підтвердити, що вона працює саме так, як описує розробник — процес оновлення потребує кілька простих кроків (кліків мишкою) та займає лічені секунди.

Disqus Comments Loading...