Новини Новини 20.04.2022 о 14:54 comment views icon

Sony випустила спеціальну програму оновлення DualSense за допомогою ПК із Windows — раніше це можна було зробити лише через консоль PlayStation 5

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Тиждень тому на сайті PlayStation помітили згадку щодо спеціальної програми для оновлення геймпадів DualSense за посередництвом ПК із Windows, і ось зараз відбувся її реліз — утиліта вже доступна для завантаження на офіційному сайті Sony за посиланням.

До цього єдиним способом оновити мікропрограму DualSense була завантаження і встановлення системних оновлень за посередництвом консолі PlayStation 5. Тепер зробити це можна за допомогою ПК із Windows — без участі PlayStation 5.

Потрібно завантажити програму  [Засіб оновлення мікропрограми безпроводового контролера DualSense — її офіційна назва] з сайту Sony та встановити її на сумісний ПК (системі вимоги — нижче). Після цього можна оновити DualSense до актуальної версії прошивки, попередньо приєднавши геймпад до ПК за допомогою кабелю USB.

Sony випустила спеціальну програму оновлення DualSense за допомогою ПК із Windows — раніше це можна було зробити лише через консоль PlayStation 5
Скриншот з системними вимогами програми оновлення DualSense з сайту Sony

 

***

Ми протестували програму і можемо підтвердити, що вона працює саме так, як описує розробник — процес оновлення потребує кілька простих кроків (кліків мишкою) та займає лічені секунди.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: