Рубрики НовиниІгри

Спеціаліст із секс-звуків Baldur’s Gate 3 озвучить персонажа у Dragon Age: The Veilguard

Опубликовал
Игорь Панченко

Схоже, битви в новій Dragon Age будуть дуже… напруженими.

BioWare нещодавно розкрила список акторів озвучування для Dragon Age: The Veilguard. Серед них опинився Алекс Джордан, який раніше працював над створенням звукового супроводу інтимних сцен у популярній рольовій грі Baldur’s Gate 3.

Джордан озвучить одну з версій головного героя на ім’я Рук, якого гравці зможуть налаштовувати під себе. Актор жартома прокоментував свою нову роль: «Я сиджу на троні зі стогонів».

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

«Тебе запрошують лише для того, щоб ти робив секс-звуки ОДИН РАЗ…», — Джордан написав у Твіттері у відповідь на статтю в Eurogamer, у якій його висвітлили як спеціаліста зі звуків сексу в Baldur’s Gate 3.

Алекс Джордан також брав участь в озвучуванні Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, де він подарував свій голос персонажу на ім’я містер Хендс.

Попри те, що серія Dragon Age відома своїми романтичними сюжетними лініями, поки що зарано робити висновки про рівень відвертості в The Veilguard. BioWare тримає в таємниці деталі щодо наявності відвертих сцен у грі. Але під час візиту до офісу BioWare в Едмонтоні журналісти побачили оголеність персонажів у редакторі створення героїв. А ще гра буде досить лояльна до гравців, бо розробники додали режим «непереможності».

Джерело: Pcgamer

Disqus Comments Loading...