Рубрики НовиниСофт

Splinter Cell адаптують у форматі… радіопостановки

Опубликовал
Вадим Карпусь

У той час як за грою Last of Us готується до прем’єри великобюджетний серіал на HBO, а за грою Metal Gear Solid створюють фільм, давно бездіяльна стелс-серія ігор Ubisoft Splinter Cell отримує радіопостановку.

BBC анонсувала запуск Tom Clancy’s Splinter Cell: Firewall – радіоадаптації однойменного роману, що вийшов раніше цього року. Адаптація отримала 8 епізодів, які виходитимуть щоп’ятниці, починаючи з 2 грудня. Постановку можна буде прослухати по всьому світу у додатку для радіо та подкастів BBC Sounds.

Tom Clancy’s Splinter Cell: Firewall розповідає про чергове завдання для Сема Фішера, в рамках якого йому потрібно знайти та натренувати молодих оперативників. Але місію ускладнить появу кілера, пов’язаного із минулим Фішера.

У Tom Clancy’s Splinter Cell: Firewall Сема Фішера озвучує актор Андоніс Ентоні. До нього приєдналися Дейзі Хед, Розалі Крейг, Саша Дхаван та Нікеш Патель. Серіал був адаптований для радіо Себастьяном Бачкевичем та Полом Корнеллом, який також був автором телевізійних епізодів, новел та радіодрам про Доктора Хто.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь