Рубрики НовиниКрипто

Square Enix додасть у свої ігри NFT та інвестуватиме у Web 3.0

Опубликовал
Тетяна Нечет

Великий розробник ігор Square Enix у своєму звіті про доходи за перший квартал 2022 року повідомив про плани впровадити невзаємозамінні токени (NFT) у великій кількості ігрових продуктів у рамках своєї середньострокової бізнес-стратегії. А також вкладе значні кошти в блокчейн, попри падіння вартості криптовалют та зниження інтересу до NFT, пише Cointelegraph.

Зокрема, ще у лютому цього року Square Enix запустила бізнес-підрозділ Blockchain Entertainment. Його завдання — розробити стратегії, що охоплюють усе, що пов’язане з ігровою NFT-екосистемою, що базується на технології розподіленого реєстру.

Компанія також провела пілотний запуск NFT у картковій онлайн-грі Shi-San-Sei Million Arthur у лютому цього року. В зв’язку з успіхом гру продовжили на другий сезон.

Розробник ігор інвестує в Animoca Brands, орієнтовану на ігри з використанням блокчейн і Web 3.0, а також The Sandbox — «децентралізований метавсесвіт» з продажу віртуальної нерухомості.

Англійська для IT.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Заплановано створення нового бренду NFT та інтелектуальної власності.

Square Enix хоче встановити нормативну ясність та керівні принципи для ігор з використанням блокчейн, розв’язати проблему масштабованості та розглянути можливість створення корпоративного венчурного підрозділу.

Японський розробник ігор, в управлінні якого знаходяться активи на суму 3 мільярди доларів та успішна франшиза Final Fantasy, на початку травня продав холдингу Embracer Group ігрові студії Crystal Dynamics, Eidos Montreal та Square Enix Montreal разом з франшизами Deus Ex, Thief та Tomb Raider за 300 мільйонів доларів.

Розробками ігор для Square Enix надалі займуться японські студії Square Enix External Studios та Square Enix Collective. А закордонні студії компанії продовжать видавати такі франшизи, як Just Cause, Outriders та Life is Strange.

Disqus Comments Loading...