Рубрики НовиниІгри

Star Wars Jedi: Survivor вийде на PS4 та Xbox One

Опубликовал
Юрій Орос

Голова EA Ендрю Уїлсон на заході з приводу квартального фінансового звіту повідомив, що гра Star Wars Jedi: Survivor вийде на консолях попереднього покоління: PS4 та Xbox One.

Star Wars Jedi: Survivor вийшла у квітні на PS5, Xbox Series X/S та ПК, передає The Verge. Терміни релізу поки не відомі. Згідно з заявою Уїлсона:

Завдяки силі цієї легендарної франшизи та попиту спільноти наша команда розробників взяла на себе зобов’язання перенести досвід Star Wars Jedi: Survivor на PlayStation 4 і Xbox One.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Дуже схоже, що ініціатором стала Disney, яка володіє франшизою Star Wars, адже у минулого покоління все ще значно більша аудиторія. Для прикладу — PlayStation 5 продано по всьому світу в кількості 40 млн пристроїв за 32,5 місяці. Щодо PlayStation 4, то ще 2020 року їх продали понад 110 млн.

Квартальний дохід Electronic Arts — майже 2 млрд

Star Wars Jedi: Survivor стала одним із каталізаторів зростання доходів компанії (на 9%, порівнюючи з аналогічним 1 кварталом 2022), які зафіксували на рівні 1,924 мільярда доларів. Прибуток — 402 млн доларів, зі зростанням 30%.

EA досягла рекордного результату в першому кварталі завдяки потужному розвитку футболу EA SPORTS FC 24 і Star Wars Jedi: Survivor (а також американського аналога футболу Madden NFL 24).

— Ендрю Уїлсон.

У 2024 році видавець очікує дохід від 7,3 до 7,7 млрд доларів. Аналітики прогнозують цифру, ближчу до верхньої межі цього діапазону.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос