Рубрики НовиниСофт

Starfield та Redfall затримуються — Bethesda перенесла реліз на першу половину 2023 року

Опубликовал
Володимир Скрипін

Starfield та Redfall — два з найбільших та найочікуваніших ексклюзивів Xbox — вийдуть у першій половині 2023 року. Про перенесення повідомили розробники Bethesda в офіційному твіттері.

І Starfield, і Redfall були частиною програми на торішній спільній презентації Microsoft та Bethesda. Спочатку реліз Redfall планувався на літо 2022, а Starfield — на 11 листопада. В Bethesda пояснили, що відстають від графіка та потребують додаткового часу для “полірування” проєктів.

Starfield — амбіційна космічна RPG від творців серії The Elder Scrolls. Над проєктом працює близько 450 працівників BGS під керівництвом Тодда Говарда. Дія розгорнеться у 24 столітті, а головний герой стане членом фракції Constellation, яку описують як “суміш NASA, Ліги видатних джентльменів та Індіани Джонса”. Крім Constellation у грі, яку директор з управління Bethesda Ешлі Ченг назвав “симулятором Хана Соло”, буде ще кілька фракцій.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Redfall — кооперативний екшен у відкритому світі про мисливців на вампірів від команди Arkane Austin, відомої за Prey та Dishonored. Гравці зможуть обирати персонажів з унікальними здібностями, щоб зібрати команду та відбити містечко під назвою Редфолл у штаті Массачусетс.

Трейлери

Вочевидь, і Starfield, і Redfall стануть частиною червневою великої презентації Xbox та Bethesda.

Disqus Comments Loading...