Новини Софт 12.05.2022 о 16:02 comment views icon

Starfield та Redfall затримуються — Bethesda перенесла реліз на першу половину 2023 року

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Starfield та Redfall — два з найбільших та найочікуваніших ексклюзивів Xbox — вийдуть у першій половині 2023 року. Про перенесення повідомили розробники Bethesda в офіційному твіттері.

І Starfield, і Redfall були частиною програми на торішній спільній презентації Microsoft та Bethesda. Спочатку реліз Redfall планувався на літо 2022, а Starfield — на 11 листопада. В Bethesda пояснили, що відстають від графіка та потребують додаткового часу для “полірування” проєктів.

Starfield — амбіційна космічна RPG від творців серії The Elder Scrolls. Над проєктом працює близько 450 працівників BGS під керівництвом Тодда Говарда. Дія розгорнеться у 24 столітті, а головний герой стане членом фракції Constellation, яку описують як “суміш NASA, Ліги видатних джентльменів та Індіани Джонса”. Крім Constellation у грі, яку директор з управління Bethesda Ешлі Ченг назвав “симулятором Хана Соло”, буде ще кілька фракцій.

Redfall — кооперативний екшен у відкритому світі про мисливців на вампірів від команди Arkane Austin, відомої за Prey та Dishonored. Гравці зможуть обирати персонажів з унікальними здібностями, щоб зібрати команду та відбити містечко під назвою Редфолл у штаті Массачусетс.

Курс Java developer від Mate academy.
Java developer: підготуємо вас до карʼєри в IT з нуля. Допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Трейлери

Вочевидь, і Starfield, і Redfall стануть частиною червневою великої презентації Xbox та Bethesda.

Xbox та Bethesda проведуть велику презентацію ігор 12 червня

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: