Рубрики НовиниКіно

Стартував 7 сезон «Рік та Морті» з новими голосами головних героїв, а Джастіна Ройланда прибрали навіть з початкових титрів

Опубликовал
Юрій Орос

Творці серіалу «Рік та Морті» більше не мали змоги відтягувати момент та під час прем’єри 7 сезону нарешті назвали акторів, які замінять «скасовувану зірку» Джастіна Ройланда.

Ієн Кардоні — новий голос Ріка Санчеса, а Гаррі Белден — Морті Сміта, передає Variety. Їхні імена з’явилися в титрах прем’єри 7-го сезону в неділю ввечері. У початкових титрах також не було звичного «Створено Джастіном Ройландом і Деном Гармоном», а лише логотип серіал «Рік та Морті».

Нові голоси персонажів вперше прозвучали у вересні в трейлері 7-го сезону, але Adult Swim (нічний блок на телеканалі Cartoon Network) не розкрила імена акторів озвучки, пообіцявши зробити це перед прем’єрою 7-го сезону 15 жовтня. Проте Adult Swim відмовилися від цієї обіцянки в п’ятницю, повідомивши: «Насправді ми продовжуватимемо тримати імена нових акторів, які озвучують серіал, в таємниці до недільної вечірньої прем’єри».

Курс-професія "Unreal Engine Developer" від robot_dreams.
Отримайте фундаментальні знання з розробки ігор, навчіться кодити на С++ та використовувати Blueprints і Gameplay Ability System, щоб створювати віртуальні всесвіти на топовому рівні.
Про курс

Adult Swim звільнила Ройланда в січні після того, як його звинуватили в домашньому насильстві. Він був співавтором хітового серіалу разом з Деном Гармоном, а також озвучував кількох інших персонажів шоу. Проте у березні, прокуратура округу Оранж зняла з нього звинувачення.

Disqus Comments Loading...