Рубрики НовиниКіно

Студія A24 готує байопік про Ілона Маска — від режисера «‎Реквієму за мрією» та «‎Кита» Даррена Аронофскі

Опубликовал
Катерина Даньшина

Основою для сценарію стане біографія мільярдера, яку раніше випустив Волтер Айзексон. У 2015-му за іншою книжкою письменника Universal зняла фільм про Стіва Джобса з Майклом Фассбендером у головній ролі.

За даними Variety, між студіями та кінематографістами довгий час точились суперечки щодо того, хто заволодіє автобіографією, і зрештою перемогла A24.

Зрежисує байопік Даррен Аронофскі, який зняв «Кита» торішній фільм-претендент на «Оскар» з Бренданом Фрейзером у головній ролі. Аронофскі відомий своїм сюрреалістичним стилем, який часто включає психологічні елементи, і серед його інших робіт відзначились «Реквієм за мрією» (2000), «Мати!» (2017) і «Чорний лебідь» (2010). За останній фільм його номінували на «Оскар» як найкращого режисера, а Наталі Портман отримала за роль у стрічці нагороду за найкращу жіночу роль.

Маск, мабуть, вперше став настільки відомим, коли у 2002 році заснував SpaceX. Він також був першим інвестором Tesla, і згодом піднявся по кар’єрних сходах, щоб стати головою правління автомобільного гіганта (посада, з якої він пішов у відставку у 2018 році після того, як SEC подала до суду) та генеральним директором. Торік Ілон здійснив суперечливе придбання Twitter, а нещодавно запустив власну ШІ-компанію. Нині він є найбагатшою людиною світу, а Bloomberg і Forbes оцінюють його статки в понад $200 мільярдів станом на жовтень.

Онлайн-курс "Асинхронне програмування" від robot_dreams.
Опануйте підходи асинхронного програмування на Python для розробки швидких та ефективних програм.Вас навчатиме Lead Python Software Engineer у SoftServe.
Детальніше про курс

Хто зіграє підприємця — поки що невідомо, але у нас є одне припущення:

Disqus Comments Loading...