Суміш StarCraft та Age of Empires у VR. Українська sci-fi стратегія Expansion VR вийшла у Дочасному доступі Steam

Опубликовал
Володимир Скрипін

22 березня у дочасному доступі Steam вийшла Expansion VR — науково-фантастична VR-стратегія від розробників з Харкова 💔. До запуску гри у Steam українсько-мальтійська Plazma Studio підготувала новий трейлер геймплею, що демонструє актуальний стан та особливості гри.

До 1 квітня Expansion VR можна придбати у Steam зі знижкою 10% — за 292₴. Це тактичний RTS-автобатлер у VR. Дія гри переносить до всесвіту, що простягається від спустошеної Землі до нових фронтирів людської цивілізації. Гравцям належить взяти на себе роль космічного воєводи — контролювати збір ресурсів, витрачання їх на розбудову високотехнологічної бази та створення армії для знищення противника. Виглядає як суміш StarCraft та Age of Empires, тільки у VR.

Загалом у грі є три фракції, які ведуть відчайдушну боротьбу за демократію за ресурси. Кожна фракція має власний стиль бою: корсари спеціалізуються в сутичках на далеких дистанціях, майнери спираються на власний шахтарський досвід, а козир хрякопсів 🐷 — “м’ясні штурми” (постіронія від розробників?).

“Приміть командування над відважними корсарами, метикуватими майнерами чи лютими хрякопсами, та приведіть їх до перемоги та панування над фронтирами космосу!”

Expansion VR виходить у дочасному доступі Steam із підтримкою режиму PvE для одного гравця та PvP-мультиплеєру, а також із кількома готовими ігровими мапами. У фінальній версії гри розробники обіцяють сюжетну кампанію, окремий режим кооперативної гри, нові мапи, кастомізацію юнітів та щоденні завдання. Повноцінний реліз відбудеться до кінця цього року.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація
Системні вимоги Expansion VR

Минулого тижня Expansion VR також вийшла у Meta Store, а невдовзі має з’явитися в PICO Store.

Скриншоти

Геймплей

Трейлер до запуску в дочасному доступі

Disqus Comments Loading...