Рубрики Новини

Bloomberg: Take-Two, власник студії Hangar 13, звільнив 50 розробників після скасування великого проєкту

Опубликовал
Максим Григор'єв

Дочірня компанія Take-Two – студія Hangar 13, відповідальна за Mafia III та Mafia: Definitive Edition, кілька тижнів тому залишилася без свого лідера, Хейдена Блекмана. А зараз було підтверджено, що компанія перенесла хвилю звільнень. За даними Kotaku та Bloomberg, близько 50 розробників було звільнено зі студії в рамках реструктуризації.

Представник Take-Two 2K ​​підтвердив звільнення, але не повідомив, скільки співробітників скоротили.

«2K повністю віддана майбутньому Hangar 13, оскільки студія переживає складний, але зрештою перспективний перехідний період. Щоб переконатися, що наші ресурси відповідають вимогам цілей, ми внесли деякі зміни, які призвели до скорочення посад та звільнення деяких колег. Ці рішення завжди складні. Ми робимо все можливе, щоб працювати з постраждалими співробітниками, щоб знайти їм нові ролі в інших проєктах та командах у 2К».

У повідомленні також додають, що деякі співробітники студії залучені у проєктах Take-Two.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Після новин про звільнення глава Hangar 13 Нік Бейнс розіслав листа співробітникам, в якому вказується, що він скоро буде з командою, щоб відповісти на будь-які питання про сьогодення та майбутнє компанії.

Як додають інші джерела, рішення про звільнення було ухвалено незабаром після скасування гри під кодовою назвою Mosaic. Наразі Hangar 13 розробляє дві гри. Одна з них – нова частина Mafia під кодовою назвою Nero. Друга – симулятор тенісу під назвою Hummer.

Слід зазначити, що хоча власники студії й запевняють, що Hangar 13 все ще активний, не можна заперечувати, що вона не видала успішних ігор: Mafia III не виправдала очікувань, а Mafia: Definitive Edition не стала хітом.

Disqus Comments Loading...