Take-Two (Zynga) випустив першу крипто-гру на Ethereum

Опубликовал
Юрій Орос

Zynga, дочірня компанія видавця Take-Two Interactive Software (якому належить франшиза Grand Theft Auto), що спеціалізується на мобільних іграх, випускає свою першу web3-гру, до якої гравці зможуть отримати доступ за допомогою криптовалюти Ethereum (ERC-721).

Гра називається Sugartown, вона також дасть шанс заробити «внутрішньоігрову криптовалюту», до кінця року планується випустити 10 тис. токенів Oras, повідомляє The Block.

Гравцям необхідно використовувати Ethereum для доступу до гри, де вони зможуть робити ставки, щоб «заробляти енергію», та вигравати «внутрішньоігрову валюту Oras», через яку можна отримати доступ до винагород, повідомляють в компанії.

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

Звучить поки непереконливо, якщо не застосовувати термін «розводняк». Але випуск такого тайтла від величезного видавця (минулоріч Take-Two придбала Zynga за 12,7 млрд доларів), може суттєво змінити ринок відеоігор та способи монетизації.

Disqus Comments Loading...