Рубрики НовиниWTF

Тейлор Свіфт згадала GTA в пісні та встановила рекорд Spotify з 300 млн прослуховувань альбому за день

Опубликовал
Андрей Русанов

Тейлор Свіфт не перестає бити рекорди. Після того, як у п’ятницю Spotify заявив, що новий альбом співачки «The Tortured Poets Department» став першим в історії, який зібрав 200 млн прослуховувань за один день, сервіс оновив цю новину повідомленням, що кількість трансляцій у перший день фактично перевищила 300 млн після ретельного підрахунку.

«Історія створена! 19 квітня 2024 року альбом Тейлор Свіфт «The Tortured Poets Department» став першим альбомом в історії Spotify, який отримав понад 300 млн прослуховувань за один день», — повідомляє Spotify.

Свою роль у здобутті рекорду зіграв той факт, що після виходу «The Tortured Poets Department» Тейлор Свіфт вночі оголосила своїм сонним шанувальникам, що вона додає 15 треків до 16 тільки що випущених у Delux-виданні альбому.

До виходу нового альбому Свіфт теж мала рекорди за кількістю прослуховувань в день. Вони належали альбомам «Midnights» 2022 року та «1989 (Taylor’s Version)» в жовтні минулого року. За день до виходу «Poets» альбом мав рекорд, оскільки став найбільш попередньо збереженим на сторінці зворотного відліку в історії Spotify.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Новий альбом Тейлор Свіфт зацікавив геймерів згадкою в одній з пісень гри Grand Theft Auto. Серед треків, пізніше доданих до делюксового видання, була пісня «So High School» зі словами:

Truth, dare, spin bottles
You know how to ball, I know Aristotle
Brand new, full throttle
Touch me while your bros play Grand Theft Auto
It’s true, swear, scouts honor
You knew what you wanted, and, boy, you got her
Brand new, full throttle
You already know, babe.

Фанати вважають, що у рядках зі згадкою GTA є натяк на відносини Тейлор з її хлопцем, гравцем команди американського футболу «Канзас-Сіті Чіфс» Тревісом Келсом.

Джерела: Variety, Kotaku

Disqus Comments Loading...