Рубрики НовиниСофт

Telegram дозволив купувати та продавати імена користувачів, груп та каналів – угоди та реєстрація прав відбуваються у блокчейні TON

Опубликовал
Андрей Русанов

Телеграм запустив можливість купувати та продавати короткі імена персональних акаунтів, каналів і груп. Право власності на імена буде зафіксовано у блокчейні за допомогою гаманця TON. Власники зможуть прив’язувати безліч імен до своїх облікових записів, каналів або груп.

Кожне придбане ім’я можна використовувати як @username у Телеграм, а також за посиланнями username.t.me та t.me/username.

За заявою Телеграм, вперше в історії соціальних мереж користувачі мають повне та закріплене у блокчейні право власності на імена. Давні користувачі телеграм, що зареєстрували короткі імена на початку існування месенджера, можуть отримати прибуток від їх продажу або захистити свою власність на новому рівні.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

Купівля та продаж імен здійснюється в порядку аукціону на сайті Fragment у криптовалюті TON. Нагадуємо, що на початку Telegram відібрав 70% наявних імен користувачів в іранських кіберсквотерів, а потім влаштував аукціон з їхнього продажу.

Джерело: @telegram

Disqus Comments Loading...