Рубрики НовиниІгри

Тепер можна і зіграти! У Fortnite додали опцію «розтрощити Cybertruck»

Опубликовал
Андрій Русанов

У офіційному акаунті X гри Fortnite з’явився короткий трейлер Tesla Cybertruck, який додали у гру. До речі, слоган цього сезону Fortnite — «Wrecked» («Розбитий»).

У трейлері риба з Fortnite на Cybertruck буксирує купу великих металевих предметів. Буксирувальний ланцюг рветься, і пікап відправляється у дуже швидку подорож зі здивованим водієм. Схоже, з реалізацією автівки Tesla у грі не буде проблем — полігонів для моделі потрібно небагато.

Лишається сподіватися, що авто зі скіном дорогою несподівано не заглухне, не розвалиться під час стрибка через дюну у пустелі, не заржавіє та не відтисне гравцю пальці. Скін платний, тому є надія, що він працюватиме відмінно. Втім, «реалізм» у грі досить умовний.

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

У мережі шириться заклик «відправити будь-якого користувача Cybertruck на стоянку». Це називають «громадянським обов’язком» та справою «кодексу чести». Що ж, у грі, схоже, буде не менше хейтерів Cybertruck, ніж у реальному світі, якщо не більше.

Джерело: PC Gamer

Disqus Comments Loading...