Рубрики НовиниСофт

Tesla прибрала фізичний «ключ» зі стандартної комплектації преміальних Model S та Model X вартістю понад $100 тис. — та продає його окремо за додаткові $175

Опубликовал
Володимир Скрипін

Tesla нерідко називають Apple світу автомобілів і недарма — їх підходи до ведення бізнесу багато в чому схожі. І якщо хтось здатен потягатися з купертіновським гігантом в умінні заробляти на аксесуарах, то це Tesla.

Відтоді як Tesla випустила Model S у 2012 році та Model X у 2015 році, обидва ці електромобілі постачалися на ринок з фізичними «ключами»-брелоками у вигляді маленької тесли. Відтак клієнти при купівлі отримували фізичний «ключ» для доступу до своєї автівки додатково до цифрового — фірмового мобільного застосунку. Тепер це змінилося — з 1 липня 2022 року нові Tesla Model X і Model S надходять покупцям без фізичних «ключів»-брелоків.

Тепер такий «ключ» — додаткова опція, за яку потрібно доплачувати. Ціна аксесуара в онлайн-магазині Tesla становить $175 в США та $225 в Канаді.

Як і у випадку з видаленням поперекової опори з пасажирських сидінь у Model 3 і Model Y минулого року, а також нещодавнім вилученням зарядки, Tesla пояснила у внутрішньому електронному листі співробітникам, що більшість власників використовують свій мобільний пристрій як ключ, а відмова від брелока дозволить зменшити кількість електронних відходів. Тобто, так, тут також турбота про екологію.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Обидва преміальні електромобілі, які коштують в США понад $100 тис. (ціна Model S починається від $104 990, а Model X — від $120 990) також можна розблокувати ще двома способами, за які не потрібно платити — ключ-карта та мобільний застосунок. Кожен новий автомобіль Tesla постачається з двома ключ-картами.

Disqus Comments Loading...