Рубрики НовиниІгри

The Witcher 3 отримала мод на систему репутації — не як в GTA, але вдарить по кишені

Опубликовал
Андрій Русанов

У The Witcher 3: Wild Hunt завдяки моду з’явилася система репутації по країнах. Залежно від дій Ґеральта бали репутації додаватимуться або відніматиметься, вона впливає на рівень цін під час торгівлі.

Мод Reputation System додає до «Відьмака 3» трохи присмаку Fallout. Ґеральт більше не зможе бути поганим хлопцем без покарання, а гідна поведінка буде винагородженою.

Мод додає репутацію в Темерії, Реданії, Скелліге та Туссенту, яка змінюється від найнижчого рівня «Ненависний» до рівня «Поважний». Але на варто очікувати, що охоронці одразу почнуть полювати за Ґеральтом, як тільки він з’явиться у Новіград — наслідки поганої репутації трохи стриманіші.

Reputation System не додає систему розшуку, як у GTA, але він передбачає фінансові штрафи. Якщо Ґеральт дуже дратує фракцію, товари загального користування коштуватимуть на 30% дорожче, а магазини купуватимуть речі на 70% дешевше. Торгуватися стане важче, а шанси в азартних іграх також погіршаться. У разі поваги — все навпаки. Крадіжки та інші неприємності зменшують репутацію, а виконання квестів, контракти на монстрів та перемога в кулачних боях є хорошим способом завоювати шанувальників.

Онлайн-курс "SMM-спеціаліст" від Laba.
Від аналізу аудиторії та створення живого контенту — до побудови комʼюніті навколо бренду в соцмережах.Під менторством Senior SMM Specialist в Uklon.
Дізнатись більше

Втім, у The Witcher 3: Wild Hunt вже було дещо відносно репутації. Хтось великий приходив за Ґеральтом, якщо постійно вбивати корів, а податковий чиновник перевіряв джерела доходів.

Джерело: GamesRadar

 

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов