Рубрики НовиниСофт

TikTok підвищує віковий ценз для виходу в ефір і вводить трансляції тільки для дорослих – також покращено засоби безпеки та інструменти створення контенту

Опубликовал
Андрей Русанов

TikTok оголосив про безліч змін у реалізації прямих трансляцій, включаючи нові методи обмеження віку та деякі інструменти для авторів. Зараз будь-яка людина старше 16 років, яка має не менше 1000 передплатників, може почати пряму трансляцію в TikTok, а люди старше 18 років можуть відправляти та отримувати поради – це один зі способів заробітку авторів на платформі. Починаючи з 23 листопада, лише користувачі старше 18 років зможуть проводити прямі трансляції. Також автори трансляцій зможуть орієнтувати їх виключно на дорослу аудиторію.

У компанії заявили, що протидіятимуть заробітку на фейковому контенті – як це відбувалося з несправжніми трансляціями з України на початку російського вторгнення. Також, за заявою TikTok, будуть зроблені кроки щодо запобігання обходу системи чайових та шахрайств із заробітком на порадах.

Анонсовано нові інструменти для авторів. Творці контенту зможуть запускати до п’яти гостей, використовуючи різні варіанти макета. TikTok також повідомляє, що оновлює функцію фільтрації ключових слів для прямих трансляцій, щоб надсилати хостам нагадування про додавання заблокованих ключових слів та пропонувати інші слова, які вони можуть захотіти відфільтрувати.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...