Рубрики НовиниКіно

Тімоті Шаламе уклав багаторічну угоду з Warner Bros. після успіху «Дюни» та «Вонки»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Угода передбачає участь Шаламе у проєктах студії в якості актора та продюсера.

Мюзикл «Вонка», в якому Тімоті Шаламе зіграв легендарного шоколатьє, з моменту дебюту у грудні заробив $632 млн у всьому світі. Тоді як вже наприкінці лютого актор повернувся на великий екран у ролі Пола Атріда в другій частині «Дюни» — на цей час фільм все ще транслюється в кінотеатрах, але вже перевершив здобутки першої частини із $575 млн касових зборів.

За даними Warner Bros., Шаламе став першим актором за чотири десятиліття, який знявся одразу у двох найкасовіших фільмах США останніх восьми місяців.

Як зазначає Variety, успіх фільмів та подальша угода значно збагатять актора — лише за «Вонку» він заробив понад $8 млн.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

«Протягом останніх років ми захоплювалися не лише відданістю Тімоті своїй справі, яка очевидна в діапазоні та глибині його різноманітних ролей, але і його непохитним бажанням приділяти 100% свого часу та уваги кожному проєкту у Warner Bros. та в інших місцях», – йдеться у заяві гендиректорів Warner Bros. Motion Picture Group Майка Де Луки та Пем Ебді. «Його робота над кампаніями для «Дюни» та «Вонки» — говорить сама за себе».

Відповідно до угоди, Шаламе може знімати фільми й в інших місцях, але Warner Bros. отримає право першою взятися за фінансування його потенційних проєктів.

28-річний американо-французький актор знявся у номінованих на «Оскар» фільмах «Назви мене своїм ім’ям», «Леді-Птаха», «Маленькі жінки» та «Дюна», а також продюсував романтичний фільм жахів Луки Гуаданьїно «Цілком та повністю» та байопік Джеймса Менголда про Боба Ділана «A Complete Unknown» (все ще перебуває на стадії знімання).

«Робота з Майком Де Лукою, Пем Ебді та їхніми командами над «Вонкою» та «Дюною» протягом останніх кількох років була дуже корисним досвідом», — сказав Шаламе. «Це керівники, які вірять у створення справжнього кіно, і я дуже вдячний за підтримку мене як актора, продюсера та співавтора. Це партнерство здається природним наступним кроком. Вперед!».

Disqus Comments Loading...