Рубрики НовиниІгри

Тодд Ховард про оптимізацію Starfield ─ «Це некст-ген гра, тож треба просто оновити ПК»

Опубликовал
Вадим Карпусь

Під час одного з останніх інтерв’ю Bloomberg Technology, присвяченому запуску Starfield, Тодд Ховард із Bethesda та глава Xbox Філ Спенсер розповідали про ігровий бізнес. Проте захід розпочався з того, що Ед Ладлоу з Bloomberg досить різко ставить Говарду питання аудиторії:

«Чому ви не оптимізували цю гру для ПК?»

Тодд Ховард трохи забарився з відповіддю, але незабаром заявив, що насправді розробники оптимізували гру для ПК (тоді Філ Спенсер не зміг стримати смішок). Ховард додав, що гра працює відмінно, вона є комп’ютерною грою наступного покоління, і в ній компанія реалізувала просунуті технології. Також у своїй відповіді він сказав, що гравцям, можливо, потрібно буде «оновити свій ПК для цієї гри». Наприкінці своєї промови він зазначив, що в Starfield «відбувається багато чудових речей, і фанати на неї приголомшливо реагують».

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Зазначимо, після релізу гри деякі користувачі скаржилися на погану продуктивність Starfield, незадовільну якість графіки та погану оптимізацію. На погану оптимізацію скаржаться більшість авторів негативних відгуків на гру у Steam.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь
Теги Starfield