Рубрики НовиниСофт

Трансляція великої презентації Acer на CES 2023 почнеться о 19:00 — на стрімі розіграють ігровий монітор Acer Nitro VG270 та мініхолодильник Predator

Опубликовал
Вадим Карпусь

Сьогодні ввечері Acer проведе трансляцію #nextatacer, присвячену останнім інноваціям компанії в сфері комп’ютерної техніки, пристроїв тощо. Компанія обіцяє розповісти про нові пристрої і технології Acer та Predator Gaming.

Серед глядачів трансляції будуть розіграні десять фірмових призів:

  • Один ігровий монітор Acer Nitro VG270
  • Один ексклюзивний мініхолодильник Predator
  • Три плюшеві іграшки Predator Buddy
  • П’ять фірмових шапок Predator

Трансляція #nextatacer розпочнеться 3 січня 2023 року о 19:00 за Київським часом. Щоб взяти участь у розіграші призів, необхідно виконати наступні умови:

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше
  1. Бути підписником YouTube-каналу Acer Ukraine
  2. Написати в чаті під час трансляції #ХочуПризAcer

Виконавши ці дії та переглянувши трансляцію, залишиться лише очікувати результатів розіграшу. Визначення переможців відбудеться 5 січня 2023 року. Список переможців та посилання на відеозапис розіграшу буде опубліковано в коментарях під трансляцією #nextatacer.

Також виграти призи можна буде і під час самої трансляції. Автори найцікавіших коментарів в онлайн чаті про саму трансляцію або продукцію компанії Acer матимуть можливість отримати фірмову шапку Predator та плюшеву іграшку Predator Buddy. Визначення переможців відбудеться наприкінці ефіру.

Disqus Comments Loading...