Рубрики НовиниКіно

Трейлер фільму «Єретик» ─ Г’ю Грант в ролі маніяка, що заманив місіонерок в пекельний лабіринт

Опубликовал
Вадим Карпусь

Незабаром в український прокат вийде новий горор та психологічний трилер «Єретик».  Фільм зняли режисери Скотт Бек і Брайан Вудс, відомі своєю сценарною роботою у франшизі «Тихе місце».

Фільм розповідає про двох мормонських міссіонерок (Софі Тетчер і Хлоя Іст), які намагаються навернути у віру літнього чоловіка (Г’ю Грант). Однак дідусь, який здається милим та привітним, на перший погляд, виявляється маніяком та антирелігійним фанатиком. Тепер дівчатам доведеться шукати вихід з його будинку-лабіринту з безліччю пасток та витончених тортур, які Єретик називає «випробуванням віри». Стрічка поєднує в собі головоломку та моторошну естетику в стилі «Смертельного лабіринту», «Людини-невидимки» та франшизи «Пила».

Скотт Бек та Брайан Вудс («Тихе місце», «65») стали режисерами та сценаристами фільму «Єретик». Продюсером став Стейсі Шер («Кримінальне чтиво», «Мерзенна вісімка»). Головні ролі в картині виконали актори:

  • Г’ю Грант – «Джентльмени», «Вонка», «Пригоди Паддінгтона 2», «Операція Фортуна», «Підземелля та дракони»
  • Софі Тетчер – «МаХХХін», «Шершні»
  • Хлоя Істман – «Фабельмани», «Перевертень».

Фільм «Єретик» з’явиться в українських кінотеатрах цього року. Точна дата буде оголошена незабаром.

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Трейлер «Єретик» (український дубляж)

Постер

Disqus Comments Loading...