Рубрики НовиниКіно

Цифровий реліз «20 днів у Маріуполі» — оскароносний фільм Мстислава Чернова доступний на Київстар ТБ, Megogo, Volia TV, SWEET.TV і Takflix

Опубликовал
Катерина Даньшина

Стрічка розповідає про осаду Маріуполя у лютому-березні 2022 року і стала першим українським фільмом, який здобув «Оскар» в одній із головних номінацій.

Відсьогодні «20 днів у Маріуполі» доступний для перегляду онлайн — на платформах Київстар ТБ, Megogo, SWEET.TV, Volia TV і Takflix.

  • На Київстар ТБ вартість прокату стрічки стартує від 39 грн на прокат в SD якості (69 грн — придбати назавжди) та 49 грн на прокат в HD (99 грн — назавжди).
  • Megogo пропонує передплатникам фільм за ціною 55 грн для SD та 79 грн Full HD.
  • SWEET.TV — 69 грн для SD та 99 грн Full HD.
  • На Takflix ціна перегляду становить 95 грн (в пресслужбі онлайн-кінотеатру зазначили, що 10% із кожного квитка передають фонду «Повернись живим», а 50% — творцям кіно).

Зазначимо, що «20 днів у Маріуполі» також став найкасовішою документальною стрічкою в Україні зі зборами у 2,2 млн гривень в кінотеатрах на початок березня. За кордоном фільм можна переглянути на Apple TV і Amazon Prime, він також доступний на Google Play, Microsoft Movies & TV та інших цифрових платформах.

«20 днів у Маріуполі» — перший український фільм в історії України, який здобув «Оскар» в номінації «Найкращий документальний фільм». Стрічка розповідає про осаду Маріуполя у лютому-березні 2022 року — команда Associated Press, які на той час були останніми журналістами в місті, задокументувала облогу і спричинену нею гуманітарну катастрофу, роботу лікарів, бомбардування пологового будинку, масові поховання загиблих цивільних та інші злочини росіян. Над фільмом працювали режисер Мстислав Чернов, фотограф Євген Малолєтка та продюсерка Василіса Степаненко — усі троє отримали Пулітцерівську премію.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс
Disqus Comments Loading...