Рубрики НовиниWTF

Twitter відтепер показує усі публікації Ілона Маска — навіть тим, хто на нього не підписаний

Опубликовал
Катерина Даньшина

Схоже Маск знайшов спосіб як розв’язати проблему із падінням охоплень — просто додавати усі свої нові пости в стрічку користувачів, попри алгоритми Twitter.

Оновлено [12:54]: Маск підтвердив “дивні” рекомендації в Twitter, повідомивши, що “оновлюється алгоритм”. 

Журналісти The Verge стверджують, що з понеділка стрічка “Для вас” переповнена публікаціями та відповідями Маска.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Я нарахувала щонайменше 7 публікацій від нього у своїй стрічці, до того ж мені показали кілька його відповідей. Усі пости відобразилися зверху, і лише потім мені показали твіти моїх друзів. 

Видання стверджує, що така ситуація виникла й у тих, хто не підписаний на Ілона Маска.  

Таке “оновлення” сталося лише за кілька днів після того, як Маск поскаржився, що у нього “впали” охоплення, та звільнив через це провідного інженера. Повідомлялось, що внутрішні дані Twitter свідчать про те, що акаунт Ілона досяг піка популярності у пошукових рейтингах у квітні 2022 року, і з того часу увага до нього значно знизилась. Алгоритми соцмережі, як доводили інженери, до цього не були причетні. 

Минулими вихідними Маск зазначав, що Twitter вніс “певні зміни”, щоб розв’язати проблему із “видимістю”. Гендиректор соцмережі скаржився, що 95% його твітів не доходять до аудиторії. 

Не ясно, чи це пов’язано зі стрічкою, переповненою Маском, але сподіваємося, що Twitter скоро виправить цю проблему. Якщо, звичайно, нова вказівка гендиректора — це не “дістати перегляди за будь-яку ціну”.

Disqus Comments Loading...