У червні Google випустить свій перший складаний смартфон Pixel Fold — ціна $1700 та Pixel Watch у подарунок

Опубликовал
Вадим Карпусь

Як повідомляє CNBC, 10 травня – під час майбутньої конференції Google I/O – пошуковий гігант анонсує свій перший складаний смартфон під назвою Pixel Fold. Про це свідчать внутрішні рекламні матеріали Google.

Судячи з наявної інформації, пристрій буде оснащений 5,8-дюймовим дисплеєм у складеному стані, а при розкритті смартфона діагональ екрана становитиме 7,6 дюйма. Також повідомляється про використання процесора Google Tensor G2. Ціна складаного смартфона Google Pixel Fold становитиме від $1700, що робить його прямим конкурентом моделі Samsung Galaxy Z Fold 4 ($1800).

Однак складаний смартфон Google матиме суттєву відмінність від конкурента. Pixel Fold отримає більш містку батарею, якої, як запевняє Google, буде достатньо для 24 годин автономної роботи у звичайному режимі або до 72 годин – в енергоощадному режимі. Це спричинить збільшення маси. Вага Pixel Fold складе 283 г проти 263 г у Samsung Galaxy Z Fold 4.

І ще Google має намір стверджувати, що її пристрій оснащений «найміцнішим шарніром серед складних моделей», явно кидаючи камінь у город Samsung. Складані смартфони корейського гіганта деякий час мали проблеми з цим компонентом.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Додатково повідомляється, що Google запропонує безплатний годинник Pixel Watch при покупці Pixel Fold. Однак 10 травня відбудеться лише анонс складаного смартфона, а його фактичний випуск та старт продажів заплановано на червень.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...