Рубрики НовиниСофт

У демовідео показали реалістичну залізничну станцію, відтворену за допомогою Unreal Engine 5

Опубликовал
Вадим Карпусь

Ігровий рушій Unreal Engine 5 вже загальнодоступний, і все більше і більше розробників за допомогою багатьох технічних демонстрацій показують, на що він здатний.

Днями Лоренцо Драго поділився на своєму YouTube-каналі новим технічним демовідео, де показується неймовірно реалістична залізнична станція, відтворена за допомогою Unreal Engine 5 з Lumen. Хоча демоверсія не працює в режимі реального часу, вона виглядає надзвичайно деталізованою та реалістичною. Картинка настільки чудова, що станція, на перший погляд, виглядає справжньою.

У демовідео фігурує реальна залізнична станція у Тоямі, Японія. Автор сам працював над моделюванням, текстуруванням, освітленням та анімацією для цього відео. Єдиним винятком є ​​листя, взяте з Quixel Megascans.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

У відео фігурує рендер високої роздільної здатності (частота близько 7 кадрів за секунду). Також є можливість запустити проєкт у реальному часі (з частотою 30-50 кадрів в секунду при роздільній здатності 1440p для денного часу), але якість зображення буде гірша. При цьому проєкт ще не оптимізований і його продуктивність ще можна підвищити. Для обробки зображення використовується комп’ютер із процесором AMD Ryzen 7 3700X та відеокартою NVIDIA GeForce RTX 2080.

Джерело: wccftech

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь