Рубрики НовиниСофт

У Steam з’явилися чарти найпопулярніших ігор, що показують статистику в реальному часі

Опубликовал
Андрей Русанов

У Steam тепер є чарти в реальному часі, що показують як найпопулярніші ігри, так і ті, що найбільш продаються в будь-який момент часу. Будь-коли можна дізнатися, які ігри найбільш відвідують та купують прямо зараз.

Згідно з повідомленням у блозі Valve, списки ігор, що найбільше продаються, ранжуються на основі загального доходу, включаючи DLC та внутрішньоігрові покупки, для надання повнішої картини того, в які ігри гравці заходять і де продовжують грати. Valve додала такі показники, як кількість тижнів у чарті та тижнева зміна рейтингу для більш детального уявлення про тренди.

Список очолюють деякі постійно популярні безплатні ігри, такі як CS: GO, Dota 2 та Apex Legends. Чарт також показує, що зараз Cyberpunk 2077 знаходиться у першій десятці – завдяки недавньому оновленню та популярності аніме від Netflix. Можна відсортувати список за кількістю гравців онлайн або за кількістю гравців щодня (на основі пікової кількості гравців протягом дня).

Нову сторінку статистики можна вважати надійним джерелом інформації – вона може дати багато даних для роздумів як гравцям, так і видавцям. Чарт може стати гарною підмогою у пошуку гри на власний смак, при цьому реально популярної серед людей.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...