У Steam з’явилась нова категорія системних вимог до ігор ─ Ultra

Опубликовал
Вадим Карпусь

Наразі в розділі «Системні вимоги» для ігор сервіс Steam вказує дві конфігурації системи. Одна з них перераховує «Мінімальні» системні вимоги, необхідні для запуску гри. Хоча на високу продуктивність чи якість картинки в таких випадках не варто розраховувати.

Також доступна категорія «Рекомендовані». Конфігурації, що відповідають таким вимогам, вже здатні забезпечити комфортний геймплей. Однак, схоже, цього вже стає недостатньо, і Steam додає нову категорію системних вимог ─ Ultra. Системи, що відповідають цим вимогам, повинні забезпечити найвищу продуктивність та якість зображення в іграх.

Судячи з усього, Valve лише почала пропонувати розробникам заповнювати нову категорію системних вимог. Наразі вона відсутня для більшості ігор. Проте її вже можна бачити на сторінці безкоштовного доповнення Portal with RTX для гри Portal. І в цьому випадку відмінності між вимогами Ultra та «Рекомендованими» значно суттєвіші, ніж між «Рекомендованими» та «Мінімальними».

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Можна очікувати, що невдовзі системні вимоги рівня Ultra з’являться і для інших ігор в каталозі Steam.

Disqus Comments Loading...