Рубрики Новини

У «єБайрактар» через «Дію» зіграли 1,7 мільйона користувачів

Опубликовал
Тетяна Нечет

Майже за 3 тижні існування «цифрового заспокійливого» у додатку «Дія» (запуск відбувся 21 березня), 1,7 мільйона користувачів зіграли в «єБайрактар». Це симулятор боїв, де гравець бореться проти росіян за допомогою турецького безпілотного ударного літального апарату Bayraktar TB2. Про це повідомили у Мінцифрі.

«Найпопулярнішу гра нам допомогла створити команда міжнародної компанії з розробки комп’ютерних ігор iLogos. Якщо ви ще не спробували себе в ролі оператора легендарного безпілотника, долучитися до гри можна просто: авторизуйтесь в оновленому додатку «Дія». У розділі Послуги натисніть «Байрактар». Грайте в гру онлайн, знищуйте окупантів, отримуйте бали та вірте у перемогу України!», — зазначили у відомстві.

«єБайрактар» є симулятором управління Bayraktar TB2. Інтерфейс міні-ігри схожий (звісно, мінімально) на той, з яким взаємодіють оператори ударних турецьких БПЛА. У ході гри необхідно захищати блокпости та знищувати техніку російських окупантів.

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

 

Disqus Comments Loading...