У застосунку Samsung Health знайшли згадку про майбутнє розумне кільце Galaxy Ring

Опубликовал
Вадим Карпусь

У 2015 році компанія Samsung запатентувала розумне кільце. Ідея полягала в тому, що, обертаючи кільце навколо пальця, можна керувати пристроями розумного будинку — перемикати канали на телевізорі, приглушувати світло, закривати жалюзі й таке інше. Хоча тоді з цим нічого не вийшло, новий витік натякає, що Samsung має намір відродити ідею використання розумного кільця.

Раніше цього року Samsung зареєструвала торгову марку Galaxy Ring та інші можливі назви – Samsung Circle, Samsung Index та Samsung Insight. Чергова згадка Ring була помічена у новій бета-версії застосунку Samsung Health. Хоча сама програма мало що розкриває, очікується, що у Ring будуть функції відстеження здоров’я.

Як приклад того, які функції можливі у смарткільці, можна навести пристрій Oura 3-го покоління 2021 року. Воно безперервно відстежує частоту серцевих скорочень та рівень кисню в крові, вимірює температуру шкіри, відстежує фази сну та підраховує кроки. Фактично, кільце здатне виконувати ті ж функції, що і розумний годинник (за винятком відображення часу та інформації). Час автономної роботи, за заявою виробника, складав до тижня.

Full-stack developer.
Fullstack developer вміє працювати як з фронтендом, так і з бекендом сайта. Закінчуйте з нами курс Full-stack developer та отримуйте можливість гарно заробляти!
Дізнатися більше про курс

Нагадаємо, на 26 липня заплановано чергову презентацію Samsung. Можливо, на майбутньому заході компанія поділиться відомостями про розумне кільце.

Джерело: gsmarena

Disqus Comments Loading...