Рубрики Новини

Ubisoft припиняє продаж ігор в росії і створює українську версію Ubisoft Store [ОНОВЛЕНО]

Опубликовал
Артем Лисайчук

ОНОВЛЕННЯ ВІД 09.03: В офіційному прес-релізі Ubisoft підтвердили, що знімають з продажу на території росії усі свої ігри, а також, що в розробці знаходиться українська версія магазину в якому ціни будуть вказані у гривнях, а стандартною мовою усіх ігор буде англійська.

 

ОРИГНІАЛЬНА НОВИНА ВІД 07.03:

Як повідомляє видання Bloomberg, Ubisoft приєдналися до інших крупних видавців ігор та нарешті припиняють продаж ігор на території РФ. Санкції стосуються ігор на фізичних носіях та цифрового магазину Ubisoft Store (колишній Uplay).

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

Офіси Ubisoft є як в Україні так і на росії, чи збирається компанія закривати їх в країні-окупанта допоки невідомо.

 

На додачу, вже кілька днів українці не в змозі потрапити до цифрового магазину Ubisoft, та для нас причина цьому більш радісна. Скоро запрацює українська версія Ubisoft Store. Питання, чому видавець чекав так довго, що б запустити рідну версію магазину для гравців з України, лишається відкритим, там паче, що сторінка профілю та мережа Ubisoft Connect давно підтримують українську мову.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Артем Лисайчук