Новини Новини 07.03.2022 о 17:05 comment views icon

Ubisoft припиняє продаж ігор в росії і створює українську версію Ubisoft Store [ОНОВЛЕНО]

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

ОНОВЛЕННЯ ВІД 09.03: В офіційному прес-релізі Ubisoft підтвердили, що знімають з продажу на території росії усі свої ігри, а також, що в розробці знаходиться українська версія магазину в якому ціни будуть вказані у гривнях, а стандартною мовою усіх ігор буде англійська.

 

ОРИГНІАЛЬНА НОВИНА ВІД 07.03:

Як повідомляє видання Bloomberg, Ubisoft приєдналися до інших крупних видавців ігор та нарешті припиняють продаж ігор на території РФ. Санкції стосуються ігор на фізичних носіях та цифрового магазину Ubisoft Store (колишній Uplay).

Офіси Ubisoft є як в Україні так і на росії, чи збирається компанія закривати їх в країні-окупанта допоки невідомо.

 

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

На додачу, вже кілька днів українці не в змозі потрапити до цифрового магазину Ubisoft, та для нас причина цьому більш радісна. Скоро запрацює українська версія Ubisoft Store. Питання, чому видавець чекав так довго, що б запустити рідну версію магазину для гравців з України, лишається відкритим, там паче, що сторінка профілю та мережа Ubisoft Connect давно підтримують українську мову.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: