Рубрики НовиниІгри

Ubisoft влаштувала ютуберам VIP-тур у Діснейленд заради позитивних відгуків про Star Wars Outlaws

Опубликовал
Игорь Панченко

Схоже, Ubisoft знайшла новий спосіб використання Сили… Сили маркетингу.

Ubisoft вдалася до нестандартного маркетингового ходу для просування своєї нової гри Star Wars Outlaws. Компанія запросила відомих ютуберів і стримерів на VIP-тур до Діснейленду після першого дня ігрової сесії та інтерв’ю. Цей крок викликав занепокоєння серед фанатів щодо об’єктивності подальших оглядів гри.

Європейські блогери підтвердили, що крім відвідування Діснейленду, їх також запросили на прогулянку на човні. Така щедрість видавця значно перевищила звичайний формат прев’ю-заходів, які зазвичай обмежуються ігровою сесією та спілкуванням із розробниками.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Hillel IT School.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Вартість VIP-туру в Діснейленд коливається від $450 до $900 за годину. Ubisoft раніше заявляла, що маркетинговий бюджет Star Wars Outlaws є найбільшим серед усіх її ігор.

Попередні відгуки про Star Wars Outlaws були досить негативними. Гравці критикували систему монетизації та моделі персонажів. Однак після VIP-туру блогери почали публікувати значно позитивніші враження, що й викликало підозри в упередженості.

Деякі контент-мейкери заперечують, що отримували гроші за свої огляди. Проте користувачі мережі висловлюють сумніви щодо неупередженості таких оглядів після розкішної поїздки.

Попри суперечки, студія-розробник Massive Entertainment залишається оптимістичною щодо свого проєкту. Вона сподівається, що Star Wars Outlaws встановить нову планку якості для ігор за всесвітом «Зоряних війн».

Нагадаємо, Star Wars Outlaws вийде вже 30 серпня на консолях Xbox Series X|S, PlayStation 5, Amazon Luna та ПК в Ubisoft Connect.

Джерело: Tech4gamers

Disqus Comments Loading...