Українські програмісти створили Lağoda QT — гру-головоломку кримськотатарською мовою

Опубликовал
Ігор Шелудченко

Українські програмісти створили безплатну гру-головоломку Lağoda QT.  Кожен рівень — вірш одного з видатних кримськотатарських авторів, в якому треба знайти помилку.

Про це повідомив розробник гри Саша Козлов в Facebook.

Про що?

Lağoda QT – це головоломка або ж гра в слова. Кожен рівень в ній – це вірш одного з видатних кримськотатарських авторів. Один з алгоритмів псує текст вірша, а задача гравця – «полагодити» його.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

«В основу цієї гри лягла моя торішня україномовна гра “Лагода”. Після її релізу до мене звернувся мій старий друг Андрій Лауш і сказав, що треба робити кримськотатарську версію», — розповів в Facebook розробник гри Саша Козлов.

Згодом Андрій Лауш познайомив девелопера з Мамурє Чабановою та Есмерою Асановою. Вони займалися перекладом, добіркою віршів і тестуванням.

Lağoda QT — безкоштовна гра. Вона не має реклами та платних підписок, а також відсутня кнопка “донат”. Гра містить понад 150 творів від більш ніж 20 авторів.

«Це — медитативна гра, яка завдяки приємній музиці і мінімалістичному дизайну допоможе вам розслабитися та зануритися у світ кримськотатарської поезії», — резюмував розробник.

Гра доступна на iOS і Android.

Disqus Comments Loading...