Рубрики НовиниІгри

Українську гру S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покажуть на Summer Game Fest 8 червня

Опубликовал
Вадим Карпусь

Джефф Кілі представив трейлер майбутнього заходу Summer Game Fest, який після закриття E3 тепер може перебрати на себе звання головної літньої ігрової події року.

Трейлер тривалістю трохи менш як 2 хвилини демонструє уривки з ігор, які будуть представлені під час Summer Game Fest. Згідно з роликом, ми побачимо S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, доповнення Night Spring до Alan Wake 2, доповнення Elden Ring: Shadow of the Erdtree, Kingdom Come Deliverance 2, Dune: Awakening та багато інших цікавих проєктів.

Трансляція Summer Game Fest розпочнеться опівночі 8 червня за Києвом.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Hillel IT School.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Нагадаємо, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl – це одна з найбільш очікуваних ігор 2024 року. Нещодавно вона увійшла у топ-5 «найбажаніших» ігор у Steam. Її вихід очікується 5 вересня 2024 року. Гра вийде ексклюзивно на приставках нового покоління Microsoft Xbox Series X/S, а також ПК з Windows.

У квітні розробники представили український трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, який дозволяє оцінити озвучування та краєвиди Зони. А минулого місяця в кінотеатрах транслювався документальний фільм «ЕПІЗОДИ: Тінь Чорнобиля» про створення гри S.T.A.L.K.E.R.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь