«Укрзалізниця» розширяє Kyiv City Express — призначає додаткові електрички, які сполучатимуть Київ та Ніжин на Чернігівщині

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Укрзалізниці» повідомила про чергове розширення мережі приміського залізничного сполучення Kyiv City Express — національний перевізник призначив курсування додаткових поїздів, які сполучатимуть Київ та Ніжин, що на Чернігівщині.

Так, з 3 серпня поїде приміський поїзд №7062 сполученням Святошин – Ніжин, який курсуватиме по буднях (відправлення зі станції Святошин о 20:00, прибуття на станцію Ніжин о 22:52), з 4 серпня до нього приєднається приміський поїзд №7061 сполученням Ніжин – Дарниця. Він курсуватиме по буднях (відправлення зі станції Ніжин о 05:00, прибуття на станцію Дарниця о 06:59).

Одночасно «Укрзалізниця» попередив про внесення змін у розклад руху приміського поїзда Ніжин – Київ-Волинський: тепер він вирушатиме зі станції Ніжин о 04:40 і прибуватиме на станцію Київ-Волинський о 07:38.

В УЗ також пояснили, що при повідомленні про повітряну тривогу диспетчер може зупинити потяг, якщо є загроза руху потяга та небезпека для пасажирів. В основному рух потягів відбувається за графіком.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

З повним розкладом руху електропоїздів можна ознайомитись на сайті «Укрзалізниці», а також на інформаційних дошках вокзалів та станцій. Придбати квитки на зазначені електропоїзди можна в касах станцій та в чат-боті.

Невдовзі перевізник розраховує поставити на рейки другий двоповерховий електропоїзд Skoda Elephant, які здатен розганятися до 160 км/год.

Disqus Comments Loading...