В Diablo Immortal неможливо грати на деяких смартфонах Samsung з процесорами Exynos

Опубликовал
Вадим Карпусь

Нещодавно компанія Blizzard випустила нову гру Diablo Immortal. Вона вийшла на платформах на Android, iOS та ПК. І незабаром після релізу на Reddit та різноманітних форумах почали з’являтися повідомлення власників смартфонів Samsung, де вони скаржилися на технічні проблеми.

Як виявилося, на деяких мобільних пристроях Samsung із власними чипсетами Exynos гру Diablo Immortal неможливо нормально запустити. Однією з найбільш поширених проблем є неправильне завантаження текстур.

«Ми вивчаємо проблеми, з якими люди стикаються на деяких пристроях Samsung Galaxy, що використовують чіпсети Exynos», – заявив представник Blizzard у коментарі Reddit. «На даний момент ми можемо відключити завантаження для цього переліку пристроїв, поки ми працюємо над вирішенням цієї проблеми. Просимо вибачення за це, і ми працюватимемо над виправленням та його підготовкою якнайшвидше».

Проблемі із запуском Diablo Immortal схильні не лише старіші пристрої, такі як Galaxy S10, Note 10 та A51 5G. Власники нових моделей, таких як Galaxy S22, також скаржилися на проблеми з текстурами. На версіях смартфонів із процесорами Qualcomm проблем із грою не спостерігається. Перевірити чипсет, що використовується у смартфоні, можна через меню налаштувань у розділі «Про телефон».

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...