Рубрики Новини

В додатку «Дія» з’явилася послуга «Дія TV», яка дозволяє переглядати марафон українських телеканалів

Опубликовал
Вадим Карпусь

Для користувачів додатку «Дія» стала доступна нова послуга – «Дія TV». Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Послугу «Дія TV» запущено разом зі стримінговим сервісом Megogo. Вона полягає в трансляції марафону телеканалів, які об’єднались, щоб у режимі 24/7 висвітлювати війну росії проти України. Завдяки послузі «Дія TV» користувачі зможуть отримувати правдиву актуальну інформацію про стан в Україні, навіть за умови відсутності телевізійного сигналу.

Щоб скористатися послугою «Дія TV», в додатку «Дія» потрібно обрати розділ «Послуги», а в ньому – «Дія TV». Трансляція почнеться автоматично. Сервіс доступний для власників мобільних пристроїв на базі iOS та Android.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Як повідомляє Михайло Федоров, згодом послугу «Дія TV» планується розширити та додати в неї дитячий контент, щоб трохи відволікти малечу.

Disqus Comments Loading...