Рубрики НовиниІгри

В новій інді-RPG Just a Chest ви граєте за скриню зі скарбами

Опубликовал
Андрій Русанов

Поціновувачі RPG багато разів лутали скриньки зі скарбами, шукали їх, зламували або знаходили ключі, чи навіть трощили їх зброєю або магією. Такі ігри, як Divinity: Original Sin 2 можуть перетворити скриню на потужну зброю. Про все це можна забути у новій грі Just a Chest, яка дає можливість подивитися ситуацію з протилежного боку – зі сторони самої скрині.

У грі Just a Chest від невеликого китайського розробника 42TeaParty головну роль грає герой Іссак, який не є доблесним лицарем чи підступним лордом демонів. Іссак – скромна скриня зі скарбами. Разом із деякими чудернацькими компаньйонами він вирушає в подорож, щоб… хто знає, які бажання є у скрині?

Just a Chest здається як сумішшю різноманітних мемів і технік з аніме та ігор. Компаньйон-слиз нагадує про серіал «Про моє переродження у слиз», екран крафту ніби взятий із Stardew, карта надземного світу примушує згадати Final Fantasy: Crystal Chronicles – трейлер гри з Tokyo Games Show натякає на джерела надхнення розробників.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Приємно, що цього разу скриня отримала шанс власну складну поведінку. У іграх Dungeons & Dragons існує монстр мімік, як правило у вигляді скрині, також у «Пласкому світі» Террі Пратчетта є жива та досить активна скриня, зроблена з деревини груші розумної. Але щоб головним персонажем – це, мабуть, вперше.

У Just Chest є битва між людьми та монстрами, у якій гравцю потрібно обрати сторону. Сторінка гри у Steam запитує: «Бути лагідним другом людей, чи стояти з монстрами, чи зберігати суворий нейтралітет і ризикувати бути розбитим обома сторонами?” Там же є ще один трейлер гри та більш розлогий опис її сюжету та можливостей.

З принаймні трьома способами розіграти основний сюжет можна сподіватися, що гра буде чимось цікавішим, ніж казуальна забавка на один раз. Поки нема даних щодо термінів виходу Just a Chest.

Джерело: PC Gamer

Disqus Comments Loading...