Новини Ігри 07.10.2023 о 08:30 comment views icon

В новій інді-RPG Just a Chest ви граєте за скриню зі скарбами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Поціновувачі RPG багато разів лутали скриньки зі скарбами, шукали їх, зламували або знаходили ключі, чи навіть трощили їх зброєю або магією. Такі ігри, як Divinity: Original Sin 2 можуть перетворити скриню на потужну зброю. Про все це можна забути у новій грі Just a Chest, яка дає можливість подивитися ситуацію з протилежного боку – зі сторони самої скрині.

Just a Chest

У грі Just a Chest від невеликого китайського розробника 42TeaParty головну роль грає герой Іссак, який не є доблесним лицарем чи підступним лордом демонів. Іссак – скромна скриня зі скарбами. Разом із деякими чудернацькими компаньйонами він вирушає в подорож, щоб… хто знає, які бажання є у скрині?

Just a Chest здається як сумішшю різноманітних мемів і технік з аніме та ігор. Компаньйон-слиз нагадує про серіал «Про моє переродження у слиз», екран крафту ніби взятий із Stardew, карта надземного світу примушує згадати Final Fantasy: Crystal Chronicles – трейлер гри з Tokyo Games Show натякає на джерела надхнення розробників.

Приємно, що цього разу скриня отримала шанс власну складну поведінку. У іграх Dungeons & Dragons існує монстр мімік, як правило у вигляді скрині, також у «Пласкому світі» Террі Пратчетта є жива та досить активна скриня, зроблена з деревини груші розумної. Але щоб головним персонажем – це, мабуть, вперше.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

У Just Chest є битва між людьми та монстрами, у якій гравцю потрібно обрати сторону. Сторінка гри у Steam запитує: «Бути лагідним другом людей, чи стояти з монстрами, чи зберігати суворий нейтралітет і ризикувати бути розбитим обома сторонами?” Там же є ще один трейлер гри та більш розлогий опис її сюжету та можливостей.

З принаймні трьома способами розіграти основний сюжет можна сподіватися, що гра буде чимось цікавішим, ніж казуальна забавка на один раз. Поки нема даних щодо термінів виходу Just a Chest.

Джерело: PC Gamer


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: