В продуктовій компанії AirSlate відбувається чергова хвиля скорочень – звільняють мобілізованих

Опубликовал
Вадим Карпусь

Як повідомляють джерела каналу «Підслухано в ІТ», в компанії AirSlate проходить щонайменше третя хвиля скорочень менше ніж за пів року.

Перші скорочення в українському офісі пройшли в листопаді минулого року. Тоді скоротили 50 співробітників. Друга хвиля скорочень проходила у лютому та торкнулася приблизно 30 співробітників. Тепер в рамках третьої хвилі компанія почала звільняти мобілізованих працівників.

Зазначається, що раніше компанія виплачувала мобілізованим робітникам повну компенсацію, в тому числі тим, хто пішов добровільно. Тепер, якщо люди не мають змоги працювати, то з ними або прощаються з компенсацією, або переводять на оплату $1 тис. в місяць.

«Виплачують компенсацію за декілька місяців плюс по тижню за кожен відпрацьований рік (але це не точно, можливо, поодинокі випадки). Новомобілізованим разова виплата – $1k, і все», ─ йдеться в повідомленні.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Також повідомляється, що компанія почала економити на внесках на збори. У AirSlate існує політика подвоєння зборів співробітників. Однак тепер вона дещо обмежена і розповсюджується виключно на гуманітарні збори, а збори на зброю не охоплює.

Раніше повідомлялося, що попередні хвилі звільнень були викликані невдачами деяких продуктів компанії.

Disqus Comments Loading...