Рубрики НовиниКіно

В South Park («Південний Парк») хлопчаків замінили диверсифікованими жінками – це нічний кошмар Картмана з трейлера нового спеціального епізоду

Опубликовал
Андрій Русанов

«Південний Парк» завжди був на вістрі трендів. Новий спеціальний епізод «South Park: Joining the Panderverse» («Південний Парк: приєднання до Пандерверсу») теж не лишає без уваги актуальні теми.

У двохвилинному прев’ю Стена, Кайла, Картмана та Кенні грає група жінок різних рас та культур. Потім виявляється, що це – нічний кошмар Еріка, який завжди був не надто толерантним. Його мати намагається втішити його, але він наполягає, щоб вона перевірила під ліжком, чи нема там керівників Діснея, зокрема, Кейтлін Кеннеді.

В офіційному синопсисі сказано: «Тривожні сни Картмана передвіщають кінець життя, яке він знав і любив. Дорослі в Південному Парку також борються з власними життєвими проблемами, оскільки поява ШІ перевертає їхній світ з ніг на голову».

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Hillel IT School.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

«Південний Парк: приєднання до Пандерверсу» – вже п’ятий спеціальний епізод. Попередні чотири називалися «Південний Парк: пост-COVID», «Південний Парк: пост-COVID: повернення COVID», «Південний Парк: стрімінгові війни» та «Південний Парк: стрімінгові війни, частина 2»

У 2022 році «Південний Парк» відсвяткував своє 25-річчя. Comedy Central вже продовжила серіал до 2027 року, коли вийде 30-й сезон. Серіал спільно створюють Трей Паркер та Метт Стоун. Режисери також є виконавчими продюсерами разом з Енн Гарефіно та Френком С. Аньоне II. Ерік Стоу, Едрієн Берд, Брюс Хауелл і Вернон Чатмен є продюсерами. Крістофер Брайон є креативним директором South Park Digital Studios.

Спеціальний епізод «Південний Парк: приєднання до Пандерверсу» вже доступний на Paramount+ у США та Канаді. Сьогодні, 28 жовтня, серія вийде Великій Британії та Австралії, інші країни побачать її згодом.

Джерело: Variety

Disqus Comments Loading...