Новини Кіно 28.10.2023 о 08:00 comment views icon

В South Park («Південний Парк») хлопчаків замінили диверсифікованими жінками – це нічний кошмар Картмана з трейлера нового спеціального епізоду

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

В South Park («Південний Парк») хлопчаків замінили диверсифікованими жінками – це нічний кошмар Картмана з трейлера нового спеціального епізоду

«Південний Парк» завжди був на вістрі трендів. Новий спеціальний епізод «South Park: Joining the Panderverse» («Південний Парк: приєднання до Пандерверсу») теж не лишає без уваги актуальні теми.

У двохвилинному прев’ю Стена, Кайла, Картмана та Кенні грає група жінок різних рас та культур. Потім виявляється, що це – нічний кошмар Еріка, який завжди був не надто толерантним. Його мати намагається втішити його, але він наполягає, щоб вона перевірила під ліжком, чи нема там керівників Діснея, зокрема, Кейтлін Кеннеді.

South Park Південний Парк Южный Парк

В офіційному синопсисі сказано: «Тривожні сни Картмана передвіщають кінець життя, яке він знав і любив. Дорослі в Південному Парку також борються з власними життєвими проблемами, оскільки поява ШІ перевертає їхній світ з ніг на голову».

«Південний Парк: приєднання до Пандерверсу» – вже п’ятий спеціальний епізод. Попередні чотири називалися «Південний Парк: пост-COVID», «Південний Парк: пост-COVID: повернення COVID», «Південний Парк: стрімінгові війни» та «Південний Парк: стрімінгові війни, частина 2»

У 2022 році «Південний Парк» відсвяткував своє 25-річчя. Comedy Central вже продовжила серіал до 2027 року, коли вийде 30-й сезон. Серіал спільно створюють Трей Паркер та Метт Стоун. Режисери також є виконавчими продюсерами разом з Енн Гарефіно та Френком С. Аньоне II. Ерік Стоу, Едрієн Берд, Брюс Хауелл і Вернон Чатмен є продюсерами. Крістофер Брайон є креативним директором South Park Digital Studios.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

South Park Південний Парк Южный Парк

Спеціальний епізод «Південний Парк: приєднання до Пандерверсу» вже доступний на Paramount+ у США та Канаді. Сьогодні, 28 жовтня, серія вийде Великій Британії та Австралії, інші країни побачать її згодом.

Сценарій епізоду мультсеріалу «Південний Парк» / South Park про ChatGPT Трею Паркеру допоміг написати сам чатбот – що з цього вийшло

Джерело: Variety


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: