В США стався масовий збій у роботі мобільних операторів

Опубликовал
Вадим Карпусь

В четвер велика кількість користувачів американського оператора мобільного зв’язку AT&T стикнулася з проблемами при спробі здійснити виклики, посилання повідомлень та звернень до екстрених служб. Проблеми зі зв’язком спостерігаються у великих містах США, включно з Сан-Франциско.

Згідно з даними Downdetector, близько 8:15 ранку за східним часом (15:15 за Київським часом) було зареєстровано понад 73 тис. інцидентів, і збій триває щонайменше 5 годин.

AT&T повідомила, що деякі її клієнти зіткнулися з перебоями, і вона «терміново працює» над відновленням обслуговування.

«Ми заохочуємо використовувати Wi-Fi-телефонію, доки послуга не буде відновлена», – йдеться в повідомленні.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Збій вплинув на здатність людей зв’язуватися зі службами екстреної допомоги за номером 911. Відповідні заяви опублікували пожежні служби та департаменти поліції.

Ба більше, зі збоями в роботі стільникового зв’язку зіткнулися користувачі всіх великих операторів в США. За даними Downdetector, проблеми також спостерігаються у клієнтів Verizon, T-Mobile та UScellular. Отже, проблема має глобальний характер, а не обмежується одним оператором AT&T.

Хоча T-Mobile і Verizon заявили, що їхні мережі працюють нормально, а збій потенційно пов’язаний зі спробами клієнтів підключитися до інших мереж.

Джерело: reuters

Disqus Comments Loading...