Новини Технології 22.02.2024 о 18:00 comment views icon

В США стався масовий збій у роботі мобільних операторів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

В четвер велика кількість користувачів американського оператора мобільного зв’язку AT&T стикнулася з проблемами при спробі здійснити виклики, посилання повідомлень та звернень до екстрених служб. Проблеми зі зв’язком спостерігаються у великих містах США, включно з Сан-Франциско.

Згідно з даними Downdetector, близько 8:15 ранку за східним часом (15:15 за Київським часом) було зареєстровано понад 73 тис. інцидентів, і збій триває щонайменше 5 годин.

AT&T повідомила, що деякі її клієнти зіткнулися з перебоями, і вона «терміново працює» над відновленням обслуговування.

«Ми заохочуємо використовувати Wi-Fi-телефонію, доки послуга не буде відновлена», – йдеться в повідомленні.

Збій вплинув на здатність людей зв’язуватися зі службами екстреної допомоги за номером 911. Відповідні заяви опублікували пожежні служби та департаменти поліції.

Ба більше, зі збоями в роботі стільникового зв’язку зіткнулися користувачі всіх великих операторів в США. За даними Downdetector, проблеми також спостерігаються у клієнтів Verizon, T-Mobile та UScellular. Отже, проблема має глобальний характер, а не обмежується одним оператором AT&T.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

В США стався масовий збій у роботі мобільних операторів

Хоча T-Mobile і Verizon заявили, що їхні мережі працюють нормально, а збій потенційно пов’язаний зі спробами клієнтів підключитися до інших мереж.

Джерело: reuters

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: