Рубрики НовиниІгри

В The Witcher 3 та Cyberpunk 2077 гравці знайшли ще не всі секрети, — розробник

Опубликовал
Андрій Русанов

Помічник геймдиректора наступної Cyberpunk та керівник Phantom Liberty Павел Саско каже, що у The Witcher 3 та Cyberpunk 2077 все ще є секрети та великодки, яких гравці не знайшли.

Павел Саско висловився про це у подкасті Flow Games. Коли його запитали, чи залишилися якісь секрети, які фанати можуть знайти в обох іграх, Саско відповів, що «цілком впевнений, що вони є».

«Наразі я знаю кілька прикладів, яких я ніколи не бачив [щоб їх знайшли]. Гравцям потрібно багато часу. Деякі великодки та деталі, які ми приховали у The Witcher 3, були знайдені через сім років, лише після того, як ми випустили повне видання. Тільки тоді люди знайшли деякі речі. Ми додали нові, але є речі які завжди були там».

Саско пояснив, що CD Projekt Red навмисно включає секрети, настільки «досконалі», тому що спільнота гравців користується онлайн-базами, тобто досвідом інших, щоб шукати їх — тож, секрети мають бути дуже добре заховані. Хоча навіть після цих слів здається дивним, що за роки існування The Witcher 3 та Cyberpunk 2077 гравці ще не перевірили кожен камінчик.

Онлайн-курс "HR-менеджер" від Laba.
Оновитіть HR-стратегію, оптимізуйте HR-процеси та прокачайте бренд роботодавця.Досвід та особистий фідбек від експертів HR-сфери.Курс схвалено HRCI, містить 80% практики.
Детальніше про навчання

Джерело: GamesRadar

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов