В Україні відкрили передзамовлення на бандл PS5 + Marvel’s Spider-Man 2 — 25 499 грн

Опубликовал
Володимир Скрипін

Напередодні релізу Marvel’s Spider-Man 2 — однієї з головних ігор 2023 року — в Україні стартували передзамовлення комплекту оригінальної консолі PlayStation 5 та ваучеру з кодом активації стандартного видання сиквелу Marvel’s Spider-Man.

Бандли з’явилися одночасно в каталогах багатьох українських ритейлерів, ціна — 25 499. Для порівняння, офіційна ціна PS5 з дисководом в Україні — 22 699. А диск PS5 Marvel’s Spider-Man 2 окремо продається за 2 599₴, тоді як цифрова версія в PS Store коштує 2 299₴. Комплект з оригінальною білою PlayStation 5 та кодом активації гри Marvel’s Spider-Man 2 надійде у вільний продаж 20 жовтня.

Лімітоване видання PS5 в стилі Spider-Man 2

Залишається пригадати інший бандл з лімітованим виданням PS5 та DualSense в стилістиці Marvel’s Spider-Man 2, який анонсували ще влітку — пропозиції в українських магазинах стартують від 26 489₴. В оригінальному дизайні цієї лімітованої моделі автори спробували передати особливості симбіоту та його здатність до трансформації — він розповзається чорними ліні поверх корпусу, пофарбованого у червоний колір. 

На початку місяця Sony представила компактнішу PlayStation 5 з SSD на 1 ТБ і приєднувальним приводом Blu-ray для цифрової версії — вона замінить оригінальну PlayStation 5, яка назавжди зникне з ринку після виснаження складських запасів.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Реліз Marvel’s Spider-Man 2 відбудеться 20 жовтня — гра вийде ексклюзивно на PS5, але зрештою, ймовірно, дістанеться й ПК (оскільки Джим Раян невдовзі піде, то можливо порт вийде раніше, ніж через 2-3 роки). Тільки вчора вийшли перші оцінки, в яких журналісти одностайно назвали Marvel’s Spider-Man 2 взірцевим продовженням та однією з кращих ігор 2023 року — нова гра Insomniac отримала понад 90 балів Metacritic та OpenCritic, а Digital Foundry за підсумками аналізу дійшли висновку, що Insomniac вдалося здійснити технологічний стрибок на PS5 і це справжня некстген гра.

 

  • Marvel’s Spider-Man 2 — третій супергеройський екшн Insomniac Games у всесвіті Людини Павука і за сумісництвом головний відеоігровий блокбастер Sony. Події нової частини розгорнуться менше, ніж через рік після фіналу спінофу про Майлза Моралеса — у ній він разом з Пітером Паркером, який стає носієм симбіоту, протистоятимуть Веному, Пісочній людини, Ящеру та Крейвену-мисливцю.
Disqus Comments Loading...