В Україні відкрили передзамовлення на нові планшети Apple — iPad 10.9 стартує від 22 499₴, а топовий iPad Pro 12.9 коштує 99 999₴

Опубликовал
Володимир Скрипін

В Україні відкрилися попередні продажі нових планшетів Apple — 6-го покоління флагманського iPad Pro, який пропонується у версіях з екранами 11 та 12,9 дюйма, та 10-го покоління базового iPad. Їхні глобальні продажі почалися ще 26 жовтня, але в Україну нові планшети Apple дісталися тільки зараз, тож можна дізнатися офіційні гривневі ціни.

Умови та доступність

Наразі обидві новинки можна передзамовити в українських ритейлерів, які офіційно продають техніку Apple. Серед них — Rozetka, MOYO, Comfy, АЛЛО, та інших. Умови як завжди — повна передоплата або оплата рівними частинами за відповідними програмами від різних банків (термін — від 3 до 15 місяців). Перші покупці отримають свої планшети вже у понеділок, 5 грудня, коли почнуть відправляти замовлення. Тоді ж новинки з’являться у вільному продажі — за умови, що щось залишиться після збору попередніх замовлень.

Нижче наведені знижені ціни, які актуальні станом на сьогодні — окремі мережі показують ціни як акційні зі знижкою до 8 тис. грн від звичайної ціни. Це не обов’язково означає підвищення цін, а може бути звичайнісінькою піар-маніпуляцією. Як завжди, все залежатиме від інфляції, валютних коливань та попиту. Водночас в Україні попри війну та спад економіки наразі зберігається відносно високий попит на техніку Apple, а iPhone 14 істотно додали в ціні від того рівня, що був на початку продажів у вересні. Власне, попередні замовлення на нові iPad стартували вчора ввечері й наразі окремі позиції в магазинах вже випали.

Ціни Apple iPad та Apple iPad Pro (M2) модельного ряду 2022 року в Україні

Для порівняння, у США (без врахування податків) на нові планшети Apple наступні: “прошка” з 11-дюймовим екраном коштує від $799 (Wi-Fi, 128 ГБ) до $2099 (Wi-Fi + 5G, 2 ТБ), а з 12,9-дюймовим екраном — від $1099 до $2399; iPad 10, який фактично є модифікацією iPad Air 4 з кількома несуттєвими відмінностями, стартує від $449 в версії на 64 ГБ ($599 за Wi-Fi + 5G).

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Про ключові зміни та особливості Apple iPad 10.9 та Apple iPad Pro 12.9 — в нашому жовтневому матеріалі, присвяченому анонсу цих планшетів. Також ми готуємо власні матеріали, щоб детальніше розповісти про новинки Apple тож не перемикайтеся та слідкуйте за оновленням матеріалів на сайті.

 

Disqus Comments Loading...