Рубрики Новини

В українському додатку BetterMe: Mental Health з’явився новий розділ для психологічної допомоги дітям під час війни

Опубликовал
Володимир Скрипін

Ще до початку війни українська IT-компанія BetterMe, яка займається розробкою мобільних додатків та продукції для здорового способу життя, перерахувала 1 млн гривень в благодійний фонд «Повернись живим». А зараз команда оновила власний додаток для підтримки ментального здоров’я дітей та дорослих BetterMe Mental Health — в ньому з’явився новий розділ із порадами щодо підтримки психологічного стану дітей під час війни.

Зокрема доступні ігри, які дорослі можуть грати з дітьми, відволікаючи їх від звуків сирен та вибухів. Усі матеріали надані UNICEF. Також додаток містить дитячі аудіоказки українською мовою від авторів Telegram каналу «Павлуша і Ява».

«Сотні тисяч дорослих та дітей в Україні уже близько трьох тижнів переховуються в укриттях, бачать свої зруйновані будинки та школи, чують звуки сирен та ракетних ударів. Звісно, це дуже негативно впливає на їхній психологічний стан. Відтепер BetterMe: Mental Health допомагає дорослим дбати не лише про своє ментальне здоров’я, але й полегшити наслідки цієї трагедії для психіки своїх дітей»,

Вікторія Рєпа,

CEO BetterMe

Для дорослих користувачів BetterMe: Mental Health пропонує медитації для глибокого сну та заспокоєння, дихальні вправи, курси для боротьби з тривожністю, стресом, страхом тощо.

Курс Full-stack розробки від Mate academy.
Станьте Full-stack розробником з нуля. Mate academy дає комплексні знання і навички для розробки повноцінних веб-рішень — від візуальної частини до серверної логіки. Ви освоїте технології, щоб створити власний проєкт від а до я — без допомоги інших.
Ознайомитися з курсом

Додаток безплатний на території Україні — він доступний на iOS та Android.

Disqus Comments Loading...